Dag 1 - Reisverslag uit Lima, Peru van Jelle Groothuis - WaarBenJij.nu Dag 1 - Reisverslag uit Lima, Peru van Jelle Groothuis - WaarBenJij.nu

Dag 1

Door: jellegroothuis

Blijf op de hoogte en volg Jelle

01 Maart 2012 | Peru, Lima

Hallo allemaal,

Eindelijk aangekomen op plaats van bestemming Lima dus tijd voor mijn eerste reisverslagje. Wat ben ik blij dat ik op mijn bed lig. Zoals jullie allemaal wel weten ben ik de 29ste vertrokken richting Schiphol om vanuit daar te vliegen naar Londen Heathrow. Eenmaal daar aangekomen heb ik op het gemakske een bankje opgezocht om de nacht op door te brengen. Na een aantal uur geslapen te hebben stond ik op met veel pijn in mijn rug richting de terminal. Eenmaal ingecheckt stapte ik op het vliegtuig richting madrid. Niks spannends ofzo! Maar eenmaal aangekomen werd het stressen, ik had precies twee uur om te switchen van vliegtuig. Maar door vertraging nog maar een half uur. Dat werd dus rennen haha. Op het nippertje het vliegtuig gehaald. Aangekomen in Lima heb ik maar een taxi gepakt naar mijn hostel en dat was het wel zon beetje. Oja ben nog naar Mac Donalds geweest haha. Ik hou het voor vandaag weer voor gezien. Meerdere reisverlagen zullen volgen!!

buenos noches Amigo's!!!